Bender voor het verhaal van Jaap en Marius

22 februari 2024 Leestijd: minuten
Wanneer we onze ervaren professionals vragen wat hen heeft overtuigd om bij Bender te komen werken, krijgen we vaak hetzelfde antwoord: focus op kennisoverdracht en de mogelijkheid om startende professionals te begeleiden.

Jaap, senior professional in het ruimtelijk domein, deelt zijn ervaring: "Bij Bender staat kennisoverdracht centraal. Er is veel aandacht voor actuele ontwikkelingen en het opleiden van junioren. Dat laatste vind ik erg leuk om te doen."

Bender voor het verhaal van Jaap en Marius


Samen groeien bij Bender

Jaap kreeg direct de kans om zijn passie voor kennisdeling in de praktijk te brengen toen hij bij Bender kwam werken. Als onderdeel van het curriculum voor het traineeship wonen en volkshuisvesting in het ruimtelijk domein aan de Bender Academie, verzorgt Jaap al twee jaar lang de module 'Projectmanagement' voor startende professionals.

Maar niet alleen vanuit zijn rol bij de Bender Academie, besteedt Jaap aandacht aan de ontwikkeling van young professionals. Ook werkt hij op zijn opdracht bij de gemeente Houten samen met Marius, een Bender young professional. Jaap deelt hier zijn expertise over gebiedsontwikkeling en participatie met Marius, en ziet hem groeien als young professional.

Marius zegt hierover: "Het is fijn om samen te werken met iemand van Bender. Je voert aan de ene kant een opdracht uit voor de gemeente waar je werkt, maar je behoudt als Bender professionals ook de frisse blik die prettig is voor de projecten waar je samen aan werkt."

Een leerzame samenwerking
Marius waardeert de kans die hij van Bender heeft gekregen om gemeentelijke ervaring op te doen. Als assistent projectleider, een functie waar hij trots op is, ondersteunt hij nu niet alleen Jaap, maar ook andere projectleiders. Hij vertelt enthousiast: "Met Jaap schrijf ik een integrale gebiedsvisie voor een kantoorgebied. Het is de bedoeling dat hier een goede woon-werk omgeving wordt gerealiseerd. Dit doen we samen met een sterk team van professionals. Het is tof om hier een bijdrage aan te mogen leveren!"

De samenwerking tussen Jaap en Marius laat zien hoe Bender ieders talenten optimaal benut en kennis op een duurzame manier inzet. Wij zijn trots op de inzet van Jaap en Marius en kijken uit naar wat ze nog meer gaan bereiken in hun carrière bij Bender!

Wil jij ook meer betekenen binnen het ruimtelijk domein?
Bekijk hier onze vacatures. 

Jedidjah  't Hart
Jedidjah 't Hart Recruiter Ruimtelijk Domein