Overtref jezelf binnen bedrijfsvoering

Versterk het publieke domein

Financieel of juridisch professional

Ben jij een vakgerichte professional die vanuit maatschappelijke betrokkenheid op zoek is naar meer uitdaging en afwisseling? In dienst bij Bender kun je - bijvoorbeeld als juridisch of financieel professional - veel betekenen binnen het publieke domein. Vanuit het hart van een organisatie stuur je (op) een optimale uitvoering van overheidstaken aan.

Toegespitst op jouw ambitie

Zo help je bijvoorbeeld overheidsinstellingen, zoals gemeenten, hun dienstverlening te verbeteren. Tegelijkertijd helpt Bender jou jezelf verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. En onze opleidingsmogelijkheden zijn volledig toegespitst op jouw ambitie.
Vakgerichte professionals
  • Met een maatschappelijk betrokken hart zoals jij
  • Op het gebied van financiën of juridische zaken

Blink jij uit in een ander vakgebied, zoals IT, communicatie of hrm, en spreekt Bender jou aan, neem dan vooral contact met ons op.

Waarom ben jij nodig en waar ligt jouw kracht?
  • Er is sprake van een toenemende behoefte aan vakgerichte professionals, van young professionals tot zeer ervaren
  • Denk aan vergrijzing, schaarste, complexe wetgeving en de toename van verantwoordelijkheden complexiteit bij overheden
  • Bender kent het werkveld als geen ander
Uitdagend en afwisselend
  • Uitdagende projecten op het gebied van kwaliteit van de bedrijfsvoering bij overheidsinstellingen
  • Bijdragen aan de uitdagingen waar overheidsinstanties voor staan zoals de energietransitie, digitale transformatie etc.
  • Je levert je bijdrage vanuit jouw professionele perspectief (bijvoorbeeld financieel of juridisch)
  • Mooie opdrachten die aansluiten op jouw wensen en mogelijkheden
  • Daar komen jij én onze opdrachtgevers verder mee

Eerste gevoel

Een kijkje in het leven

Kiezen voor Bender is kiezen voor het publieke domein en jezelf. Voor afwisseling en onze Bender Belofte van Aandacht en Groei. En voor een gevoel. Check daarom vooral deze video voor een eerste indruk, een kijkje in het leven van een Benderprofessional.

Ontdek de kracht van aandacht

De Bender Belofte werkt

Bender ondersteunt professionals en opdrachtgevers en brengt hen verder. Dat doen we met uitdagende opdrachten en projecten, opleidingen en traineeships. En met een hoofdrol voor de Bender Belofte van Aandacht en Groei. De belofte die je helpt jezelf te overtreffen!
Contactgegevens
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden


Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of chat met ons. We horen graag van je.