Versterk uw bedrijfsvoering

Vakgerichte professionals die zich graag blijven ontwikkelen

Bender voor opdrachtgevers

Uw organisatie heeft behoefte aan goed opgeleide professionals die direct kunnen starten binnen uw bedrijfsvoering. Tijdelijk inzetbaar op bijvoorbeeld financiële functies of juridische zaken. Vakgerichte professionals die affiniteit hebben met het publieke domein en graag bijdragen aan de meest optimale uitvoering van overheidstaken. Bender heeft ze voor u.

Professionals die het verschil maken

Al meer dan vijftien jaar detacheert en leidt Bender professionals op binnen het publiek domein. Onze mensen weten van aanpakken en hoezeer hun werk ertoe doet. Met aandacht, kennis en kunde lossen we de vraagstukken op en zijn we in staat om verder te kijken dan de opdracht alleen.
Voor welke professionals kunt u bij ons terecht?
Onze financieel en juridisch professionals zijn snel inzetbaar op projectbasis of bij tijdelijke onderbezetting. Van aanstormend talent tot zeer ervaren. Allemaal even gedreven en gefocust op een zo soepel mogelijk verlopende dienstverlening. Tegelijkertijd zijn onze professionals ook bezig met zichzelf verder te ontwikkelen. Persoonlijk en professioneel. Onder meer via de Bender Academie en op hún ambitie toegespitste opleidingsmogelijkheden.

Focus op financiën en juridische zaken
Onze vakgerichte professionals zijn een ware uitkomst voor de tijdelijke versterking van uw bedrijfsvoering. Omdat wij onze professionals Aandacht en Groei beloven, kunnen we u de hoogste kwaliteit garanderen. Vooralsnog alleen op het gebied van financiën of juridische zaken. In de toekomst verwachten we u ook te kunnen ondersteunen op het gebied van IT, communicatie of hrm.
Liefhebbers van uitdagingen
Onze professionals houden van uitdagende projecten. Of het nou gaat over de kwaliteit van de lokale democratie, de uitvoering van overheidsdiensten, de energietransitie, digitale transformatie, of noem maar een belangrijk thema van deze tijd. Ze leveren graag bij aan vooruitgang. Zoals ze ook van de afwisseling houden die detachering met zich meebrengt. Houdt ze fris en scherp. En draagt bij aan hun groei.

Ontdek de kracht van aandacht

De Bender Belofte werkt

Bender ondersteunt professionals en opdrachtgevers en brengt hen verder. Dat doen we met uitdagende opdrachten en projecten, opleidingen en traineeships. En met een hoofdrol voor de Bender Belofte van Aandacht en Groei. De belofte die helpt om te overtreffen!

Teamontwikkeling

Bender Academie om verder te komen

Met ieder jaar ruim 5.000 deelnemers is onze Bender Academie bewezen succesvol. Onze trainingen worden gewaardeerd met een 8,6. Ze zijn ook vaak geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. Betrouwbaar als we zijn, zijn we vanzelfsprekend ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Incompany en op maat samengesteld


Wilt u uw hele team of afdeling naar een hoger niveau tillen? Dan bent u bij Bender Academie aan het juiste adres. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. We passen daarom al onze trainingen aan op de specifieke opleidingsvraag.

Bender voor al uw vragen

Wilt u meer weten over wat Bender voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u andere vragen? Bel, mail of chat met ons, we horen graag van u.