Welkom bij de Bender Academie

Dé praktijkexpert in het publiek domein en de zorg

Bender om te groeien

Trainingen om jezelf te overtreffen

Ontdek Bender voor jouw persoonlijke en professionele groei in het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg! Met ruim 20 jaar ervaring vind je bij ons een uitgebreid aanbod van ruim 100 trainingen. Onze trainers komen rechtstreeks uit het werkveld en staan klaar om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een individu bent, een team vertegenwoordigt of een gehele afdeling wilt versterken. Wij gaan verder dan alleen individuele trainingen. Check onze Groeigids voor het totaaloverzicht.

De praktijkexpert voor jou en je team

Bender om verder te komen

Bij ons gaat het om meer dan alleen het behalen van een certificaat. We willen dat je jezelf overtreft. Kies voor de Bender Academie en ontdek een wereld van mogelijkheden om te leren en te groeien.
Trainingen voor jou

Bij de Bender Academie bieden we een breed scala aan trainingen voor alle professionals die actief zijn in het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg.
Van consulenten en projectmedewerkers tot teamleiders, van beleidsmedewerkers tot bestuursadviseurs, en van juristen tot verpleegkundigen. Zowel voor de beginnend professional als de senior.

Maatwerktrainingen voor jouw team

Wil je jouw hele team of afdeling naar een hoger niveau tillen? Ook dan ben je bij de Bender Academie aan het juiste adres.

We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. Wij luisteren naar je vraag en maken de trainingen volledig op maat, zodat ze perfect aansluiten bij de behoeften van jouw team.

Daarom Bender

De voordelen van onze Academie

  • Al ruim 20 jaar zijn wij dé praktijkexpert voor jou en je team.
  • Onze toptrainers komen rechtstreeks uit het vakgebied.
  • Jaarlijks leiden wij zo'n 5.000 professionals op.
  • Wij zijn CRKBO-, CEDEO- en NEN 9001:2015 gecertificeerd.
  • Wij worden erkend door kwaliteitsregisters zoals SKJ, V&VN, UWV en KBvG.
  • Onze trainingen zijn vrij van btw.
  • Je krijgt gratis toegang tot de expertdesk.
  • Deelnemers waarderen ons met een 8,6.

Trainingen per vakgebied

Verbreding en verdieping voor jou en jouw team

Een training die uitstekend aansluit op de praktijk
Een training die uitstekend aansluit op de praktijk Incompany Psychiatrische stoornissen
"De mate van verdieping is in deze training erg groot. De trainer zelf heeft jarenlange ervaring in het werkveld en kon daardoor veel praktijkvoorbeelden geven. De training had een goede opbouw, er was veel afwisseling tussen theorie en praktijk en het sloot goed aan op onze leerbehoefte. Ik kon veel direct toepassen tijdens mijn werk."

Els - Wmo consulent

Bender voor al je vragen

Wil je weten wat het beste bij jou of jouw team past? Mail, bel of chat ons bij al je vragen over onze opleidingen, trainingen en workshops. We helpen je graag verder.