Trainingen op maat en incompany

Bender Academie voor jouw team

Teamontwikkeling om verder te komen

Trainingen op maat

Wil je jouw hele team of afdeling naar een hoger niveau tillen? Ook dan ben je bij de Bender Academie aan het juiste adres. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. We passen daarom al onze trainingen aan op de specifieke opleidingsvraag. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het lokale beleid verwerken in de training. Bekijk de Bender Groeigids met ons complete aanbod van beroepsopleidingen, verdiepende trainingen, omscholingscursussen en actualiteiten workshops binnen jouw vakgebied.

Onze aanpak

Voor het beste resultaat

Juiste expertise

Bij Bender begrijpen we dat team- en afdelingsontwikkeling essentieel is. Daarom hebben we de juiste expertise in huis om je hierin te adviseren en begeleiden.
Onze accountmanagers staan klaar om je te helpen bij het identificeren van de behoeften van jouw afdeling en het ontwerpen van een programma dat aansluit bij jouw doelen.

Concreet plan
Na het bespreken van de trainingsbehoefte, stellen wij met een gespecialiseerd team een compleet en concreet plan van aanpak op. Onze opleidingsadviseurs kijken verder dan de vraag alleen. In het voorstel dat volgt, staat stapsgewijs omschreven wat het (gezamenlijke) doel is, wat de inhoud wordt, het trainingsprogramma in detail en wat je van ons kunt verwachten.
Evaluatie

Na afloop van de training worden de deelnemers direct gevraagd een online evaluatie in te vullen. Ook komt onze accountmanager bij jou langs om te evalueren.

Wij gaan alleen voor het beste resultaat. Kwaliteit gegarandeerd. Alles om te leren en te blijven leren. Om te overtreffen!

Kleine doelgroep, grote impact
Kleine doelgroep, grote impact Incompany Nieuwe wet inburgering
"Hoewel de wet zich richt op een relatief kleine doelgroep, heeft het (mede door de hoge mate van uitkeringsafhankelijkheid) een zeer grote impact op de gehele gemeentelijke uitvoeringspraktijk. Natuurlijk waren we bekend met de grote lijnen, maar aan de hand van praktijkvoorbeelden zijn we gewezen op de valkuilen en hebben we veel praktische tips en oplossingen aangereikt gekregen."

Libbe - Afdelingshoofd

Daarom Bender

De voordelen van onze Academie

  • Al ruim 20 jaar zijn wij dé praktijkexpert voor jou en je team.
  • Onze toptrainers komen rechtstreeks uit het vakgebied.
  • Jaarlijks leiden wij zo'n 5.000 professionals op.
  • Wij zijn CRKBO-, CEDEO- en NEN 9001:2015 gecertificeerd.
  • Wij worden erkend door kwaliteitsregisters zoals SKJ, V&VN, UWV en KBvG.
  • Onze trainingen zijn vrij van btw.
  • Je krijgt gratis toegang tot de expertdesk.
  • Deelnemers waarderen ons met een 8,6.

Bender voor al je vragen

Maak kennis met de mogelijkheden voor een training op maat via de Bender Academie. Wil je weten wat het beste bij jouw team past? Mail, bel of chat ons! Het resultaat en opzet van een training op maat geven we graag samen met jou vorm. Bender voor jouw team!