Disclaimer van de website bendergroep.nl

Deze disclaimer is van toepassing op de website van Bender en achterliggende Bender-websites waar wij naar verwijzen. Wij besteden veel aandacht aan de inhoud, samenstelling en publicatie van onze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie die de website bevat altijd volledig, correct, of vrij van technische of typografische fouten is. Informatie op deze website kan periodiek en/of zonder aankondiging worden gewijzigd.

Bender is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website, evenmin voor het (tijdelijk) niet (goed) functioneren van de website.

Deze website, met inbegrip van de vormgeving, onderliggende software alsmede alle inhoud, grafische voorstellingen en foto’s zijn door auteurs- en andere intellectuele eigendomsrechten beschermd. Het is niet toegestaan informatie van deze website over te nemen, te kopiëren, en/of openbaar te maken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bender.

Op deze disclaimer is het Nederlandse recht van toepassing. Voor vragen over deze site, wendt u zich tot info@bendergroep.nl.
Contactgegevens
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden


Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of chat met ons, we horen graag van je.