Overtref jezelf in de kinderopvang

Van pedagogisch professional tot (assistent) manager

Bender voor de kinderopvang

En voor jouw ontwikkeling

Jij doet niets liever dan een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Dat doe je bij Bender ook, maar dan net even anders. Met de nodige afwisseling in mooie, uitdagende opdrachten bij verschillende kinderopvangorganisaties. Zo kun je in de rol van pedagogisch professional, maar ook bijvoorbeeld in de rol van (assistent) manager bij Bender veel betekenen voor de kinderopvang én voor jezelf. Bender brengt je verder.

Wat hebben we jou te bieden?

Hoe werkt detacheren?
Als pedagogisch professional in dienst bij Bender wissel je geregeld - elke zes à negen maanden - van werkplek, maar wel met de zekerheid en alle voordelen van een vast contract. Waar je aan de slag gaat? Dat bepaal je samen met je leidinggevende (de regiomanager). Die staat altijd voor je klaar.
Type opdrachten
Bender is overal waar de kinderopvang ons nodig heeft. En dat betekent dat jij de mogelijkheid hebt om met veel verschillende doelgroepen te werken. Van de dagopvang met de baby-, dreumes- en (ve)peutergroepen tot aan de buitenschoolse opvang. Op zowel horizontale als verticale groepen.
Werkplezier en ontwikkeling
Concreet betekent de Bender Belofte dat jouw werkplezier en ontwikkeling voorop staan. Wat zijn jouw behoeften om als pedagogisch professional te groeien? Hiervoor biedt de Bender Academie je alle ruimte. Of je nu de ambitie hebt om te starten in de kinderopvang of al ervaring hebt.

Alle kanten op met de Bender Academie

Voor jouw groei en ontwikkeling

Als professional bij Bender krijg je gratis toegang tot onze Bender Academie. Hier vind je een groot aantal opleidingsmogelijkheden. Van e-learnings en cursussen tot aan traineeships en opleidingen. Er is zelfs de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een pedagogisch expert!

Met de meest actuele thema's houden we je kennis fris.

Denk hierbij aan onderwerpen zoals meldcode kindermishandeling en babyscholing. We zorgen ook voor verdieping door thema's als pedagogisch leiderschap en taalontwikkeling te behandelen. Zo word jij de beste in je vak. Uitdagingen genoeg! Bender voor jouw groei.

Bender door de ogen van je toekomstige collega’s

Je bent nooit uitgeleerd!
Je bent nooit uitgeleerd!

"Na mijn afstuderen was ik op zoek naar een plek waar ik verschillende pedagogische visies kan ervaren. Bij Bender kan dat."

Sara - professional kinderopvang

Precies waar ik naar zocht
Precies waar ik naar zocht

Na het bestuderen van de website vielen mij de kernwaardes ‘aandacht’ en ‘groei’ gelijk op. Dit past heel erg bij mij en een kennismakingsgesprek was dan ook snel ingepland. Na een heel fijn, open en warm eerste gesprek voelde ik mij helemaal op mijn plek. Ik vind het zo gaaf dat ik kan zeggen dat ik de eerste pedagogisch professional bij Bender ben!

Ikram - Pedagogisch professional

Volop aandacht en groei voor jou

Zie hoe de Bender Belofte werkt

Werken bij Bender is werken met betekenis. Betekenis voor de wereld om je heen en voor jezelf, zowel professioneel als persoonlijk. Het is onze ambitie om jou voor minimaal vijf jaar verder te helpen. Of je nou precies weet waar je naartoe wil of alleen maar voelt dat je toe bent aan de volgende stap in je carrière. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei maak je altijd de goede stap.
Nomi van Ek
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden


Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of chat. We horen graag van je.

Nomi van Ek Recruiter Kinderopvang