Overtref jezelf in het ruimtelijk domein

Van aanstormend talent tot ervaren professional

Bouw mee aan een gezonde, veilige en leefbare omgeving

Als professional in dienst van Bender kun je veel betekenen voor het ruimtelijk domein. Of je nu als trainee, young professional of ervaren specialist aan de slag gaat. Zo bouw je mee aan een klimaatbestendige toekomst, betaalbare woningen en aardgasvrije wijken. Terwijl jij je bezighoudt met de ontwikkeling van Nederland, staat bij ons jóuw ontwikkeling centraal.

Onze vakgebieden

Verdeeld over vijf vakgebieden

De projecten waar je aan werkt zijn helemaal van nu. Allemaal urgente, maatschappelijk relevante vraagstukken. Vaak complexe, politiek-bestuurlijke uitdagingen voor lokale overheden. Verdeeld over onze vijf vakgebieden. Perfect om (meer) ervaring op te doen en je verder te ontwikkelen.

Bender door de ogen van je toekomstige collega’s

Kennis overdragen aan young professionals
Kennis overdragen aan young professionals

"Bij Bender kan ik naast mijn opdracht als senior adviseur RO ook young professionals van Bender coachen en geef ik diverse trainingen in mijn vakgebied. Het is onwijs leuk en leerzaam om je kennis over te kunnen brengen op jong talent en zo een bijdrage te kunnen leveren aan hun ontwikkeling."

Moniek - Senior beleidsadviseur ruimtelijke ordening

Van toegevoegde waarde zijn
Van toegevoegde waarde zijn

Bij mijn gemeente werk ik als adviseur energietransitie aan de realisatie van een aardgasvrije wijk. "Doordat ik bij Bender een intensief leertraject heb gevolgd kan ik gelijk meerwaarde vormen voor deze gemeente. Zo neem ik actuele kennis over de ontwikkeling van aardgasvrije wijken) mee naar mijn opdracht en kan ik een goed reflectiepunt vormen voor dmijn collega's."

Pascal – Adviseur duurzaamheid en energie

De Bender Belofte werkt

  • Er is écht aandacht voor jou
  • Unieke kans om je ambities waar te maken
  • Zekerheid en afwisseling tegelijkertijd
  • De beste begeleiding zodat je kunt groeien in jouw rol
  • Fijne collega's waarmee je kan sparren over je werk en inhoudelijke vraagstukken
  • Een leuke sfeer, sportieve en culturele activiteiten en mooie feestjes

Ontdek de kracht van aandacht

De Bender Belofte werkt

Bender ondersteunt professionals en opdrachtgevers en brengt hen verder. Dat doen we met uitdagende opdrachten en projecten, opleidingen en traineeships. En met een hoofdrol voor de Bender Belofte van Aandacht en Groei. De belofte die je helpt jezelf te overtreffen!
Algemeen contact
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden


Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of chat met ons. We horen graag van je.