Overtref jezelf binnen vastgoed en grondzaken

Van aanstormend talent tot ervaren professional

Bender voor beheer en ontwikkeling van grond en gebouwen

Wil jij je met Bender bezighouden met de aan- en verkoop, ontwikkeling, verhuur en exploitatie van vastgoed en grond? De afdeling Vastgoed & Grondzaken van een gemeente beheert de vastgoedportefeuille en ontwikkelt strategieƫn voor het gebruik en de exploitatie van gemeentelijke gronden en gebouwen. We hebben vacatures op juniorniveau (als young professional of trainee) maar ook voor seniors.
Van beheer tot aan- en verkoop
Wat behoort er zoal tot de mogelijkheden? Als eerste het beheer van alle gebouwen, terreinen en andere onroerende goederen in eigendom van de gemeente. Het gaat ook om de aan- en verkoop van vastgoed en grond namens de gemeente, bijvoorbeeld om ruimte te maken voor nieuwbouwprojecten of om overtollige grond te verkopen.
Van ontwikkeling en exploitatie tot advies
Een afdeling Vastgoed & Grondzaken is er ook om te ontwikkelen. Denk aan het realiseren van nieuwbouwprojecten of het transformeren van bestaande gebouwen (bijvoorbeeld sportvoorzieningen en scholen). Een andere activiteit is het verhuren van gebouwen en terreinen aan derden, en de exploitatie hiervan. Tot slot is deze afdeling er om het gemeentebestuur te adviseren over de strategische inzet en ontwikkeling van vastgoed en grond.
Leefbaar en duurzaam
Alles om bij te dragen aan de realisatie van maatschappelijke doelstellingen op het vlak van leefbaarheid en de economische ontwikkeling van de gemeente.

Starter in het ruimtelijk domein

Traineeship vastgoed & grondzaken

Tijdens jouw projecten kom jij vooral te werken op de afdeling Vastgoed en Grondzaken binnen de lokale overheid. Dit is het hart van de ambtelijke organisatie; de afdeling waar elke ruimtelijk plan begint. In de werkzaamheden zit veel variatie, zo ben je bezig met de volgende zaken:

  • Adviseren bij de aan- en verkoop van vastgoed, gronden en ontwikkellocaties
  • Communiceren met verschillende stakeholders (burgers, planontwikkelaars ondernemers)
  • Bijdragen aan beleidsvorming en -ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan grondbeleid en vastgoedbeleid
  • Opstellen van privaatrechtelijke overeenkomsten en zorgen voor de juridische, administratieve en notariĆ«le afhandeling van vastgoedtransacties
  • Deelnemen aan verschillende projectteams en werkgroepen

Ontdek de kracht van aandacht

De Bender Belofte werkt

Bender ondersteunt professionals en opdrachtgevers en brengt hen verder. Dat doen we met uitdagende opdrachten en projecten, opleidingen en traineeships. En met een hoofdrol voor de Bender Belofte van Aandacht en Groei. De belofte die je helpt jezelf te overtreffen!
Jedidjah  't Hart
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden

Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of chat met ons. We horen graag van je.

Jedidjah 't Hart Recruiter Ruimtelijk Domein