Overtref jezelf in het sociaal domein

Van aanstormend talent tot ervaren professional

Bender om inwoners te ondersteunen

Als professional van Bender kun je veel betekenen binnen het sociaal domein. Waar jouw kracht op dit gebied ook ligt. En of je nu als trainee, young professional of ervaren professional aan de slag wil. Je ondersteunt onze opdrachtgevers door hun inwoners op weg te helpen naar een toekomst met (meer) perspectief. Daarnaast zit je op de juiste plek om ook jezelf te ontwikkelen.

Hier kun je echt wat betekenen

Werken bij Bender binnen het sociaal domein betekent werken met maatschappelijke relevantie. Je bent van betekenis voor burgers c.q. inwoners die het moeilijk hebben, die een steun in de rug nodig hebben. Kies jouw werkterrein.

Starter in het sociaal domein

Overtref jezelf als trainee

Onze traineeships zijn dé manier om een mooie stap in je carrière binnen het sociaal domein te zetten. Om samen met een enthousiaste groep collega-trainees praktisch te leren, je netwerk te vergroten en direct relevante werkervaring op te doen bij opdrachtgevers. Met goede arbeidsvoorwaarden. Dat is Bender voor jou. Met alle aandacht voor jouw groei. Persoonlijk en professioneel.


De Bender Belofte werkt

  • Er is écht aandacht voor jou
  • Unieke kans om je ambities waar te maken
  • Zekerheid en afwisseling tegelijkertijd
  • De beste begeleiding zodat je kunt groeien in jouw rol
  • Fijne collega's waarmee je kan sparren over je werk en inhoudelijke vraagstukken
  • Een leuke sfeer, sportieve en culturele activiteiten en mooie feestjes

Volop aandacht en groei voor jou

Zie hoe de Bender Belofte werkt

Werken bij Bender is werken met impact. Impact op de wereld om je heen en op jezelf, zowel professioneel als persoonlijk. Het is onze ambitie om voor minimaal vijf jaar in jouw carrière van betekenis te zijn. Of je nou precies weet waar je naartoe wil of alleen maar voelt dat je toe bent aan de volgende fase. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei maak je altijd de goede stap.
Contactgegevens
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden


Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of chat met ons. We horen graag van je.