Overtref jezelf als projectbegeleider

Veel afwisseling en alle aandacht voor jou

Bender om te groeien zoals jij wil

Jij wilt mensen met een beperking helpen zo zelfstandig mogelijk door het leven te gaan. Op afwisselende werkplekken. Maar ook met alle aandacht voor jouw wensen en mogelijkheden. Word projectbegeleider bij Bender! Daar word je persoonlijk en professioneel gegarandeerd beter van.

Wat ga je doen?

Ontdek het werken als begeleider

Als begeleider bij Bender ga je steeds tijdelijk aan de slag binnen de gehandicaptenzorg. Je zet je in voor mensen met een beperking. Na ieder project (dat ongeveer zes à negen maanden duurt) ga je weer met een nieuwe uitdaging aan de slag. Dat kan een doelgroep met een lichamelijke of lichtverstandelijke beperking zijn, maar bijvoorbeeld ook met een ernstige meervoudige beperking. We bekijken altijd waar jouw voorkeur ligt. De invulling bepaal je samen met je leidinggevende (de regiomanager). Die zoekt geschikte werkplekken voor je en staat altijd voor je klaar. Samen werk je aan jouw groei. Hoeveel precies? Dat bepaal jij.

Voordelen op een rij
 • Er is écht aandacht voor jouw groei
 • Zekerheid en afwisseling tegelijkertijd
 • De beste begeleiding zodat je kunt groeien in jouw rol
 • Plezier op je werk, de werkplekken passen bij jou
 • Mogelijkheid om trainingen en verdiepingstrajecten te volgen
 • Een leuke sfeer, gezellige collega’s en mooie feestjes
Dit is wat we je bieden
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd (24-32 uur)
 • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto
 • Een goed salaris conform CAO Gehandicaptenzorg
 • Een dertiende maand
 • Toegang tot de Bender Academie
 • Een persoonlijk ontwikkel- en doorgroeiplan

Opleidingen, trainingen en e-learnings

Groeien zoals jij wil

Onze Bender Academie staat vol met mooie opleidingsmogelijkheden voor onze begeleiders. Bij Bender zorgen we ervoor dat jij je kennis fris houdt, zoals jij dat wil. Zo bieden we de mogelijkheid om het traineeship “persoonsgerichte zorg en positieve gezondheid” te volgen.

Door het volgen van dit tweejarig traject beschik je over de meest actuele kennis en word je een nóg betere begeleider dan je al was. Is het volgen van een traineeship iets te veel van het goede? Dan kun je je ook ontwikkelen door het volgen van kleinere dagcursussen, trainingen en e-learnings. Voor ieder wat wils!

Traineeship persoonsgerichte zorg

Werken én leren

Bij het traineeship ligt de aandacht op ontwikkeling en begeleiding. Als trainee ga je de komende twee jaar op verschillende plekken binnen de gehandicaptenzorg werken. Op deze manier zie je veel verschillende doelgroepen en kun je ontdekken wat er bij je past.

Wat jij in ieder geval meebrengt
 • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, Social work of Verzorgende MMZ
 • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week
 • Rijbewijs B
Studeer je nog? Laten we samen bekijken wat we in de toekomst voor je kunnen betekenen.
Bender biedt mij stabiliteit en uitdaging
Bender biedt mij stabiliteit en uitdaging

"Ik wilde meer afwisseling, maar ZZP werk zag ik niet zitten. Bij Bender vond ik de uitdaging en stabiliteit die ik zocht. En groei, want ik begon als persoonlijk begeleider en nu ben ik meewerken temaleider. Dé stap die ik wilde maken en verkennen."

Michael - professional gehandicaptenzorg

Een kijkje in het leven

Een eerste gevoel

Kiezen voor Bender is kiezen voor de zorg én voor jezelf. Voor afwisseling en onze Bender Belofte van Aandacht en Groei. Maar natuurlijk moet ook het gevoel goed zijn. Check daarom vooral deze video voor een eerste indruk, een kijkje in het leven van een begeleider bij Bender.

Volop aandacht en groei voor jou

Zie hoe de Bender Belofte werkt


Werken bij Bender is werken met betekenis. Betekenis voor de wereld om je heen en voor jezelf, zowel professioneel als persoonlijk. Bender is er om je verder te helpen. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar (wat ons betreft). Of je nou precies weet waar je naartoe wil of alleen maar voelt dat je toe bent aan de volgende stap in je carrière. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei maak je altijd de goede stap
Arnold Huijben
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden

Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of app. We horen graag van je.

Arnold Huijben Recruiter Zorg