Overtref jezelf in de zorg

Van startende tot ervaren zorgprofessional

Alles om meer voor anderen én voor jezelf te betekenen

Als zorgprofessional of begeleider bij Bender kun je veel betekenen voor de zorg én voor jezelf. Met de nodige afwisseling in mooie, uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en met alle aandacht voor jouw wensen en mogelijkheden. Samen vinden wij telkens een passende werkplek binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ, revalidatie- of ziekenhuiszorg. Er is van alles mogelijk, hoe ervaren je ook bent. Bender brengt je verder.

In welke functie wil jij aan de slag?

Verpleegkundigen
Kom werken als projectverpleegkundige bij Bender. Met afwisselende werkplekken. En met net zo veel aandacht voor jou als voor je zorgcliënten. Waar wil jij werken en (door)groeien?
Verzorgenden IG
Kom werken als verzorgende IG bij Bender. Want dat is werken met veel afwisseling én een vast contract. En natuurlijk met veel aandacht voor jou! Hoe wil jij werken en groeien?
Begeleiders
Jouw hart ligt bij het begeleiden en verzorgen van mensen met een beperking. Hierin wil je je graag verder ontwikkelen. Op afwisselende werkplekken. Waar wil jij werken en (door)groeien?

Een eerste gevoel

Als zorgprofessional aan de slag!

Kiezen voor Bender is kiezen voor de zorg én voor jezelf. Voor afwisseling en onze Bender Belofte van Aandacht en Groei. Maar natuurlijk moet ook het gevoel goed zijn. Check daarom vooral deze video voor een eerste indruk, een kijkje in het leven van een zorgprofessional bij Bender.

Opleidingen, trainingen en skills lab

Jouw groei, daar draait het om bij Bender

In onze Bender Academie vind je een groot aantal ontwikkelingsmogelijkheden, voor ieder wat wils en onbeperkt toegankelijk. Zo bieden we al onze zorgprofessionals een prachtige traineeship rondom het thema persoonsgerichte zorg en positieve gezondheid. Een ontzettend actueel en relevant thema, of je nu werkt als Verpleegkundige, Verzorgende ig of Begeleider. Maar er zijn nog veel meer verdiepingstrajecten, dagcursussen en trainingen. Uiteraard bieden we je ook de kans om bekwaam te blijven in je handelingen, elk kwartaal organiseren we een skills lab. Geef je carrière een boost!

Volop aandacht en groei voor jou

Zie hoe de Bender Belofte werkt

Werken bij Bender is werken met betekenis. Betekenis voor de wereld om je heen en voor jezelf, zowel professioneel als persoonlijk. Het is onze ambitie om jou voor minimaal vijf jaar verder te helpen. Of je nou precies weet waar je naartoe wil of alleen maar voelt dat je toe bent aan de volgende stap in je carrière. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei maak je altijd de goede keuze.

De Bender Belofte werkt

  • Er is écht aandacht voor jou
  • Unieke kans om je ambities waar te maken
  • Zekerheid en afwisseling tegelijkertijd
  • De beste begeleiding zodat je kunt groeien in jouw rol
  • Fijne collega's waarmee je kan sparren over je werk en inhoudelijke vraagstukken
  • Een leuke sfeer, sportieve en culturele activiteiten en mooie feestjes
Tim  Bohre
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden

Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of chat met ons. We horen graag van je.

Tim Bohre Recruiter