Overtref jezelf als projectverpleegkundige

Veel afwisseling en volop kansen, dat is werken bij Bender

Bender om te groeien zoals jij wil

Jij bent een talentvolle hbo- of mbo-verpleegkundige en je wil het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen, maar wel met de begeleiding van een betrokken en leuke werkgever die alle aandacht heeft voor jouw groei. Bender biedt het je. Je kunt zelfs je werk combineren met trainingen en opleidingen. Het is maar net wat jij wil. Niets moet, veel kan!

Wat ga je doen?

En het voordeel van werken op projectbasis

Je gaat aan de slag bij verschillende zorginstellingen bij jou in de buurt. Dat kan bijvoorbeeld verpleeghuiszorg, wijkverpleging, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg of GGZ zijn. Gemiddeld duurt een opdracht zes tot negen maanden. Naast je dagelijkse werk heb je vaak uitdagende, extra werkzaamheden. Denk aan kwaliteitsopdrachten, het begeleiden van leerlingen of het coachen van een team. Zo draag jij bij aan verbetering van de zorg terwijl je ook jezelf blijft ontwikkelen. Beter kan eigenlijk niet!

Voordelen op een rij
 • Er is écht aandacht voor jouw groei
 • Zekerheid en afwisseling tegelijkertijd
 • De beste begeleiding zodat je kunt groeien in jouw rol
 • Plezier op je werk, de werkplekken passen bij jou
 • Volop groei voor jou!
  Volg bijvoorbeeld het traineeship Coördinator van persoonsgerichte zorg
 • Een leuke sfeer, gezellige collega’s en mooie feestjes
Dit is wat we je bieden
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd (24-32 uur)
 • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto
 • Een goed salaris conform CAO VVT en uiteraard ontvang je ook ORT- vergoeding
 • Een dertiende maand
 • Toegang tot de Bender Academie
 • Een persoonlijk ontwikkel- en doorgroeiplan

Opleidingen, trainingen en skills lab

Groeien zoals jij wil

Onze Bender Academie staat vol met mooie kansen voor onze projectverpleegkundigen. We bieden je de kans om volop aan de slag te gaan met het verbeteren van je skills! Zo geef jij een échte boost aan je carrière. En die boost kun je zo groot maken als je zelf wil. Zo kun je losgaan in onze digitale academie waarin tal van e-learnings staan. Maar je kunt ook regelmatig deelnemen aan dagcursussen. Ben je toe aan een wat grotere uitdaging? Prikkel jezelf en neem deel aan onze 2-jarige traineeships. Uiteraard zogen we er ook voor dat je bekwaam blijft in je handelingen, elk kwartaal organiseren we een skills lab. Laat je carrière schitteren!

Een kijkje in het leven

Een eerste gevoel

Kiezen voor Bender is kiezen voor de zorg én voor jezelf. Voor afwisseling en onze Bender Belofte van Aandacht en Groei. Maar natuurlijk moet ook het gevoel goed zijn. Check daarom vooral deze video voor een eerste indruk, een kijkje in het leven van een zorgprofessional bij Bender.

Volop aandacht en groei voor jou

Zie hoe de Bender Belofte werkt


Werken bij Bender is werken met betekenis. Betekenis voor de wereld om je heen en voor jezelf, zowel professioneel als persoonlijk. Bender is er om je verder te helpen. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar (wat ons betreft). Of je nou precies weet waar je naartoe wil of alleen maar voelt dat je toe bent aan de volgende stap in je carrière. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei maak je altijd de goede stap
Simone Polman
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden

Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of app. We horen graag van je.

Simone Polman Recruiter Zorg