Overtref jezelf als projectverpleegkundige

Veel afwisseling en mooie opleidingsmogelijkheden

Bender om te groeien zoals jij wil

Jij bent een talentvolle hbo- of mbo-verpleegkundige en je wil het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen, maar wel met de begeleiding van een betrokken en leuke werkgever die alle aandacht heeft voor jouw groei. Bender biedt het je. Je kunt zelfs je werk combineren met trainingen en opleidingen. Zoals bijvoorbeeld de opleiding hbo-v. Betaald door Bender!

Wat ga je doen?

En het voordeel van werken op projectbasis

Je gaat aan de slag bij verschillende zorginstellingen bij jou in de buurt. Dat kan bijvoorbeeld verpleeghuiszorg, wijkverpleging, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg of GGZ zijn. Gemiddeld duurt een opdracht zes tot negen maanden. Naast je dagelijkse werk heb je vaak uitdagende, extra werkzaamheden. Denk aan kwaliteitsopdrachten, het begeleiden van leerlingen of het coachen van een team. Zo draag jij bij aan verbetering van de zorg terwijl je ook jezelf blijft ontwikkelen. Beter kan eigenlijk niet!

Voordelen op een rij
 • Er is écht aandacht voor jouw groei
 • Zekerheid en afwisseling tegelijkertijd
 • De beste begeleiding zodat je kunt groeien in jouw rol
 • Plezier op je werk, de werkplekken passen bij jou
 • Mogelijkheid om de verkorte hbo-v opleiding te volgen
 • Een leuke sfeer, gezellige collega’s en mooie feestjes
Dit is wat we je bieden
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd (24-32 uur)
 • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto
 • Een goed salaris conform CAO VVT en uiteraard ontvang je ook ORT- vergoeding
 • Een dertiende maand
 • Toegang tot de Bender Academie
 • Een persoonlijk ontwikkel- en doorgroeiplan

Opleidingen, trainingen en skills lab

Groeien zoals jij wil

Onze Bender Academie staat vol met mooie opleidingsmogelijkheden voor onze projectverpleegkundigen niveau 4 en (5) 6. Zo bieden we je bijvoorbeeld de kans om te werken en leren bij Bender. Door het volgen van de erkende hbo-v opleiding geef jij je carrière een boost! Onze niveau 5(6) verpleegkundigen houden hun kennis bijvoorbeeld fris door het volgen van ons tweejarig traineeship “regisseur van persoonsgerichte zorg en positieve gezondheid”. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je bekwaam blijft in je handelingen, elk kwartaal organiseren we een skills lab.

De verkorte opleiding hbo-v

Werken en leren bij Bender

Terwijl je werkt als verpleegkundige niveau 4 word je in drie jaar opgeleid tot verpleegkundige niveau 6. In samenwerking met een erkende opleider en geheel op onze kosten. Deze combi van werken en leren kan pittig zijn, maar we begeleiden je intensief. Met je collega’s van Bender in je vaste studiegroep bouw je een stevige band op. Heb je je diploma gehaald, dan kun je als hbo-verpleegkundige aan de slag. En natuurlijk kan ook dat gewoon bij Bender.


Wat jij in ieder geval meebrengt

 • Verpleegkundediploma niveau 4
 • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week
 • Rijbewijs B
Studeer je nog? Laten we samen bekijken wat we in de toekomst voor je kunnen betekenen.

Een kijkje in het leven

Een eerste gevoel

Kiezen voor Bender is kiezen voor de zorg én voor jezelf. Voor afwisseling en onze Bender Belofte van Aandacht en Groei. Maar natuurlijk moet ook het gevoel goed zijn. Check daarom vooral deze video voor een eerste indruk, een kijkje in het leven van een zorgprofessional bij Bender.

Volop aandacht en groei voor jou

Zie hoe de Bender Belofte werkt


Werken bij Bender is werken met betekenis. Betekenis voor de wereld om je heen en voor jezelf, zowel professioneel als persoonlijk. Bender is er om je verder te helpen. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar (wat ons betreft). Of je nou precies weet waar je naartoe wil of alleen maar voelt dat je toe bent aan de volgende stap in je carrière. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei maak je altijd de goede stap
Simone Polman
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden

Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of app. We horen graag van je.

Simone Polman Recruiter Zorg