Overtref jezelf als projectverzorgende ig

Veel afwisseling en zelfs de mogelijkheid om de opleiding mbo-v te volgen

Bender om te groeien zoals jij wil

Wil jij als projectverzorgende ig ook aandacht voor wat jíj wil en kunt? Met de nodige afwisseling? Kies voor Bender. Elke zes à negen maanden zet je je in bij een andere zorginstelling. Samen bekijken we welke opdrachten bij je passen, bij jou in de buurt. De ene periode houd je je bezig met gevarieerde taken in de ouderenzorg, de volgende ben je actief op een revalidatieafdeling. En er kan nog veel meer! Als je wil, kun je je werk combineren met leren. Zo bieden we bijvoorbeeld de erkende opleiding mbo-v aan. Betaald door Bender!

Waar jij behoefte aan hebt

En het voordeel van werken op projectbasis

Als projectverzorgende ig in dienst bij Bender wissel je dus geregeld – elke zes à negen maanden - van werkplek, met een vast contract op zak! Net wat jij wil en waar jij behoefte aan hebt. De invulling bepaal je samen met je leidinggevende (de regiomanager). Die zoekt geschikte werkplekken voor je en staat altijd voor je klaar. Samen werk je aan jouw groei. Hoeveel precies? Dat bepaal jij.
Voordelen op een rij
 • Er is écht aandacht voor jou
 • Unieke kans je ambities waar te maken
 • Zekerheid en afwisseling tegelijkertijd
 • De beste begeleiding zodat je kunt groeien in jouw rol
 • Plezier op je werk, de werkplekken passen bij jou
 • Mogelijkheid om de verkorte mbo-v opleiding te volgen
 • Een leuke sfeer, gezellige collega’s en mooie feestjes
Dit is wat we je bieden
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd (24-32 uur)
 • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto
 • Een goed salaris conform CAO VVT en uiteraard ontvang je ook ORT- vergoeding
 • Een dertiende maand
 • Toegang tot de Bender Academie
 • Een persoonlijk ontwikkel- en doorgroeiplan

Opleidingen, trainingen en skills lab

Groeien zoals jij wil

Onze Bender Academie staat vol met mooie opleidingsmogelijkheden voor onze projectverzorgenden IG. Zo bieden we je bijvoorbeeld de kans om te werken en leren bij Bender. Door het volgen van de erkende mbo-v opleiding geef jij je carrière een boost! Is het volgen van een opleiding iets te veel van het goede? Houd je kennis dan bijvoorbeeld fris door het volgen van ons tweejarig traineeship “Persoonsgerichte zorg en positieve gezondheid”. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je bekwaam blijft in je handelingen, elk kwartaal organiseren we een skills lab.

De verkorte mbo-v opleiding

Werken én leren bij Bender

Terwijl je werkt als projectverzorgende ig word je opgeleid tot mbo-verpleegkundige. Dat kan pittig zijn, maar Bender begeleidt je intensief. Je hebt elke twee weken les in een vaste klas met vijftien collega’s van Bender. Heb je je diploma gehaald, dan ben je verpleegkundige niveau 4.

Wat jij in ieder geval meebrengt

 • VIG-diploma
 • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week
 • Rijbewijs B

Studeer je nog? Laten we samen bekijken wat we in de toekomst voor je kunnen betekenen.

Volop aandacht en groei voor jou

Zie hoe de Bender Belofte werkt


Werken bij Bender is werken met betekenis. Betekenis voor de wereld om je heen en voor jezelf, zowel professioneel als persoonlijk. Bender is er om je verder te helpen. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar (wat ons betreft). Of je nou precies weet waar je naartoe wil of alleen maar voelt dat je toe bent aan de volgende stap in je carrière. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei maak je altijd de goede stap

Bender door de ogen van je toekomstige collega’s

Deze combinatie geeft vrijheid
Deze combinatie geeft vrijheid

"De combinatie van steeds een andere werkplek en toch de zekerheid van een vast contract is erg fijn. Veel uren maken en een fijne leaseauto rijden is voor mij de kers op de taart. Dat geeft enorm veel vrijheid."

Mehmet – Verzorgende IG

Detacheren is voor mij ideaal
Detacheren is voor mij ideaal

"De afwisseling in opdrachten met daarbij de zekerheid van een vaste baan is voor mij een topcombinatie. Je doet snel werkervaring op en bouwt aan een mooi cv. Ik vind het ook leuk om veel verschillende afdelingen te leren kennen en nieuwe collega's te ontmoeten. En natuurlijk is het ook een luxe om een fijne leaseauto te hebben."

Anne – Verzorgende IG

Tim Bohre
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden

Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of app. We horen graag van je.

Tim Bohre Recruiter