Overtref jezelf als projectverzorgende ig

Veel afwisseling en toegang tot een inspirerende academie!

Bender om te groeien zoals jij wil

Wil jij als projectverzorgende ig ook aandacht voor wat jíj wil en kunt? Met de nodige afwisseling? Kies voor Bender. Elke zes à negen maanden zet je je in bij een andere zorginstelling. Samen bekijken we welke opdrachten bij je passen, bij jou in de buurt. De ene periode houd je je bezig met gevarieerde taken in de ouderenzorg, de volgende ben je actief op een revalidatieafdeling. En er kan nog veel meer! Als je wil, kun je je werk combineren met leren. Het is maar net wat jij wil. Niets moet, veel kan!

Waar jij behoefte aan hebt

En het voordeel van werken op projectbasis

Als projectverzorgende ig in dienst bij Bender wissel je dus geregeld – elke zes à negen maanden - van werkplek, met een vast contract op zak! Net wat jij wil en waar jij behoefte aan hebt. De invulling bepaal je samen met je leidinggevende (de regiomanager). Die zoekt geschikte werkplekken voor je en staat altijd voor je klaar. Samen werk je aan jouw groei. Hoeveel precies? Dat bepaal jij.
Voordelen op een rij
 • Er is écht aandacht voor jou
 • Unieke kans je ambities waar te maken
 • Zekerheid en afwisseling tegelijkertijd
 • De beste begeleiding zodat je kunt groeien in jouw rol
 • Plezier op je werk, de werkplekken passen bij jou
 • Volop groei voor jou!
  Volg bijvoorbeeld het traineeship Persoonsgerichte zorg en positieve gezondheid
 • Een leuke sfeer, gezellige collega’s en mooie feestjes
Dit is wat we je bieden
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd (24-32 uur)
 • De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto
 • Een goed salaris conform CAO VVT en uiteraard ontvang je ook ORT- vergoeding
 • Een dertiende maand
 • Toegang tot de Bender Academie
 • Een persoonlijk ontwikkel- en doorgroeiplan

Bender door de ogen van je toekomstige collega’s

Deze combinatie geeft vrijheid
Deze combinatie geeft vrijheid

De combinatie van steeds een andere werkplek en toch de zekerheid van een vast contract is erg fijn. Veel uren maken en een fijne leaseauto rijden is voor mij de kers op de taart. Dat geeft enorm veel vrijheid.

Mehmet – Verzorgende IG

Detacheren is voor mij ideaal
Detacheren is voor mij ideaal

De afwisseling in opdrachten met daarbij de zekerheid van een vaste baan is voor mij een topcombinatie. Je doet snel werkervaring op en bouwt aan een mooi cv. Ik vind het ook leuk om veel verschillende afdelingen te leren kennen en nieuwe collega's te ontmoeten. En natuurlijk is het ook een luxe om een fijne leaseauto te hebben.

Anne – Verzorgende IG

Opleidingen, trainingen en skills lab

Groeien zoals jij wil

Bij de Bender Academie barst het van de kansen voor onze projectverzorgenden ig! Dit is de perfecte plek om je professionele en persoonlijke skills naar een hoger niveau te tillen. Je geeft je carrière echt een powerboost, en hoe groot die boost wordt, bepaal je helemaal zelf. Ga helemaal los in onze digitale academie met een schat aan e-learnings. Of duik regelmatig in dagcursussen om jezelf te inspireren Zin in een flinke uitdaging? Schrijf je in voor onze 2-jarige traineeships! En uiteraard zorgen we ervoor dat je skills up-to-date blijven; elk kwartaal staat ons skills lab voor je klaar om je scherp te houden. Let's rock your career!

Volop aandacht en groei voor jou

Zie hoe de Bender Belofte werkt


Werken bij Bender is werken met betekenis. Betekenis voor de wereld om je heen en voor jezelf, zowel professioneel als persoonlijk. Bender is er om je verder te helpen. Niet voor even, maar voor minimaal vijf jaar (wat ons betreft). Of je nou precies weet waar je naartoe wil of alleen maar voelt dat je toe bent aan de volgende stap in je carrière. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei maak je altijd de goede stap
Tim Bohre
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden

Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of app. We horen graag van je.

Tim Bohre Recruiter