Bender in de kinderopvang

Professionals voor de juiste zorg en aandacht

Bender voor opdrachtgevers

Uw organisatie is dringend op zoek naar ervaren en gedreven professionals die kinderen de juiste zorg en aandacht geven en direct voor een fijne samenwerking zorgen met collega’s op de werkvloer.

Professionals die het verschil maken

Bender detacheert en leidt professionals op in de kinderopvang. Onze mensen weten van aanpakken en hoezeer hun werk ertoe doet. Met aandacht, kennis en kunde lossen we de vraagstukken op en zijn we in staat om verder te kijken dan de opdracht alleen.
Voor welke professionals kunt u bij ons terecht?
Bender detacheert en ontwikkelt ervaren pedagogische professionals en (assistent) managers in de kinderopvang, passend bij de wensen en behoeften van uw organisatie of specifieke locatie. Voor een periode dat er behoefte aan is. Onze professionals gaan graag aan de slag met persoonlijke aandacht voor de kinderen tussen de 0 en 13 jaar en voor uw medewerkers.

  • Kinderdagverblijven
  • Buitenschoolse opvang
  • Peuterscholen
  • Standalone locatie, brede school of integraal kindcentrum
Behoefte aan gemotiveerde starters?
Bij Bender weten we als geen ander de theorie van wet- en regelgeving naar de praktijk van de werkvloer te vertalen. Hiervoor trainen we onze pedagogisch professionals niveau 3 en 4 met verdiepende traineeships.

  • Opleiden / bijscholing tot (gespecialiseerd) pedagogisch professional
  • Opleiden tot (assistent) manager
  • Beroepsopleidingen, actualiteiten-, verdiepingstrainingen
  • Maatwerktrajecten bij onze opdrachtgevers

Ontdek de kracht van aandacht

De Bender Belofte werkt

Bender ondersteunt professionals en opdrachtgevers en brengt hen verder. Dat doen we met uitdagende opdrachten en projecten, opleidingen en traineeships. En met een hoofdrol voor de Bender Belofte van Aandacht en Groei. De belofte die helpt om te overtreffen!

Teamontwikkeling

Bender Academie om verder te komen

Met ieder jaar ruim 5.000 deelnemers is onze Bender Academie bewezen succesvol. Onze trainingen worden gewaardeerd met een 8,6. Ze zijn ook vaak geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. Betrouwbaar als we zijn, zijn we vanzelfsprekend ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Incompany en op maat samengesteld


Wilt u uw hele team of afdeling naar een hoger niveau tillen? Dan bent u bij Bender Academie aan het juiste adres. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. We passen daarom al onze trainingen aan op de specifieke opleidingsvraag.

Bender voor al uw vragen

Wilt u meer weten over wat Bender voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u andere vragen? Bel, mail of chat met ons, we horen graag van u.

Kirstin van der Lee
Manager Kinderopvang