Bender in het ruimtelijk domein

Opgeleide professionals die direct aan de slag kunnen

Bender voor opdrachtgevers

Uw organisatie heeft behoefte aan goed opgeleide professionals in het ruimtelijk domein die direct kunnen starten. Professionals die naast technische kennis en ruimtelijk inzicht ook beschikken over de juiste soft skills. Behoefte aan ervaren specialisten of gemotiveerde starters? Behoefte aan een incompany training of maatwerk voor uw eigen medewerkers. De Bender Academie heeft mogelijkheden.

Professionals die het verschil maken

Al meer dan vijftien jaar detacheert en leidt Bender professionals op in het publiek domein. Onze mensen weten van aanpakken en hoezeer hun werk ertoe doet. Met aandacht, kennis en kunde lossen we de vraagstukken op en zijn we in staat om verder te kijken dan de opdracht alleen.
Voor welke professionals kunt u bij ons terecht?
Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals in de volle breedte van het ruimtelijk domein. Denk aan de volgende profielen.

  • Beleid ruimtelijke ordening
  • Vergunningen, toezicht en handhaving
  • Projectmanagement
  • Juridisch adviseurs
  • Bouwkunde
Behoefte aan gemotiveerde starters?

Bender is met haar traineeships de grootste opleider van talent in het ruimtelijk domein. Wij bieden meerdere keren per jaar deze traineeships aan.

  • Traineeship Vergunningen, Toezicht en Handhaving
  • Traineeship Wonen
  • Traineeship Duurzaamheid
  • Traineeship Vastgoed en Grondzaken
  • Traineeship Ruimtelijke Ordening

Ontdek de kracht van aandacht

De Bender Belofte werkt

Bender ondersteunt professionals en opdrachtgevers en brengt hen verder. Dat doen we met uitdagende opdrachten en projecten, opleidingen en traineeships. En met een hoofdrol voor de Bender Belofte van Aandacht en Groei. De belofte die helpt om te overtreffen!

Teamontwikkeling

Bender Academie om verder te komen

Met ieder jaar ruim 5.000 deelnemers is onze Bender Academie bewezen succesvol. Onze trainingen worden gewaardeerd met een 8,6. Ze zijn ook vaak geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. Betrouwbaar als we zijn, zijn we vanzelfsprekend ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Incompany en op maat samengesteld


Wilt u uw hele team of afdeling naar een hoger niveau tillen? Dan bent u bij Bender Academie aan het juiste adres. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. We passen daarom al onze trainingen aan op de specifieke opleidingsvraag.

Bender voor al uw vragen

Wilt u meer weten over wat Bender voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u andere vragen? Bel, mail of chat met ons, we horen graag van u.