Bender in de zorg

Verpleegkundigen, verzorgenden IG of begeleiders

Bender voor opdrachtgevers

Uw zorgorganisatie is dringend op zoek naar vakkundige professionals die alle aandacht kunnen en willen geven aan mensen die dat het hardst nodig hebben. Verpleegkundigen, verzorgenden IG of begeleiders die zeggen: ik ben er voor de cliënt.

Professionals die het verschil maken

Al meer dan vijftien jaar detacheert en leidt Bender professionals op in de zorg. Onze mensen weten van aanpakken en hoezeer hun werk ertoe doet. Met aandacht, kennis en kunde lossen we de vraagstukken op en zijn we in staat om verder te kijken dan de opdracht alleen.
Voor welke professionals kunt u bij ons terecht?
Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals die niet alleen continuïteit bieden in uw dagelijkse zorgproces, maar ook bijdragen aan de kwaliteit van zorg op de langere termijn.

 • Verzorgenden IG
 • Verpleegkundigen niveau 4
 • Verpleegkundigen niveau 6
 • Zorgbemiddelaars
 • Teamcoaches- en managers
 • Woonbegeleiders
 • Ambulante, persoonlijke en coördinerende begeleiders
Behoefte aan gemotiveerde starters?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bender is met haar traineeships en opleidingen de grootste opleider van talent binnen de zorg en het publiek domein. Trainees zonder pretentie, maar met hun eigen frisse blik. De nieuwe generatie die doorvraagt en durft los te laten. Talent gecombineerd met ambitie en bezieling.

 • Verkorte opleiding mbo-v
 • Verkorte opleiding hbo-v
 • Traineeship regisseur persoonsgerichte zorg voor verpleegkundigen
 • Traineeship persoonsgerichte zorg voor verzorgenden IG
 • Traineeship persoonsgerichte zorg voor begeleiders

Handhaving schijnzelfstandigheid

De zorgorganisatie wordt aangesproken

Kijk ons webinar terug waarin we de plannen van de Belastingdienst om te gaan handhaven op schijnzelfstandigheid in de zorg bespreken. Aan tafel zitten Vincent Schouten, lid Raad van Bestuur BrabantZorg, arbeidsrechtadvocaat Frans Landstra van Hanze Advocaat en fiscalist Antoine Roes van Publiq Belastingadviseurs. Iedereen vertelt vanuit de eigen expertise wat exact de problemen zijn en hoe je je als zorgorganisatie het beste kunt voorbereiden richting 1 januari 2025.

Ontdek de kracht van aandacht

De Bender Belofte werkt

Bender ondersteunt professionals en opdrachtgevers en brengt hen verder. Dat doen we met uitdagende opdrachten en projecten, opleidingen en traineeships. En met een hoofdrol voor de Bender Belofte van Aandacht en Groei. De belofte die helpt om te overtreffen!

Teamontwikkeling

Bender Academie om verder te komen

Met ieder jaar ruim 5.000 deelnemers is onze Bender Academie bewezen succesvol. Onze trainingen worden gewaardeerd met een 8,6. Ze zijn ook vaak geaccrediteerd door brancheorganisaties in het kader van permanente educatie (PE) en leveren dus PE-punten op. Betrouwbaar als we zijn, zijn we vanzelfsprekend ook ISO-gecertificeerd: alle processen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Incompany en op maat samengesteld


Wilt u uw hele team of afdeling naar een hoger niveau tillen? Dan bent u bij Bender Academie aan het juiste adres. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. We passen daarom al onze trainingen aan op de specifieke opleidingsvraag.

Bender voor al uw vragen

Wilt u meer weten over wat Bender voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u andere vragen? Bel, mail of chat met ons, we horen graag van u.