De kracht van de Bender Belofte van Aandacht en Groei

Wie zijn wij

In vijf verschillende domeinen

Onze naam zegt eigenlijk alles al: Bender. Wij zijn er voor professionals en opdrachtgevers in het sociaal en ruimtelijk domein, de zorg, kinderopvang en bedrijfsvoering. Wij zorgen er mede voor dat onze opdrachtgevers hun dienstverlening aan burgers, bedrijven en cliënten optimaal kunnen blijven continueren. Dat doen we met aandacht en groei. Met uitdagende opdrachten. Met training en opleiding. Professioneel, enthousiast en met veel plezier. 

Uitdagend werkveld

Het publiek domein is een werkveld waar meer en meer wordt verwacht van de professionals die er actief in zijn. Door de toenemende complexiteit van de samenleving, een groeiend aantal grote maatschappelijke vraagstukken en steeds meer mensen die hulp nodig hebben. Dat vereist specifieke kennis en vaardigheden. Bender is er om daarin te ondersteunen met de juiste professionals (van jong, aanstormend talent tot zeer ervaren). Met vijf specialisaties: het sociaal en ruimtelijk domein, de zorg, kinderopvang en bedrijfsvoering.

Aandacht die je ziet en voelt

De aandacht uit onze belofte heeft twee dimensies

Het begint met de ondersteuning vanuit Bender via onder meer individuele coachingsgesprekken, concreet en gestructureerd. We zijn van de menselijke maat door korte lijnen tussen onze professionals en opdrachtgevers enerzijds en onze regio- en talentmanagers anderzijds. Bij Bender hangt een informele sfeer. Die voel je overal waar we bij elkaar zijn, op een borrel, een feestje, een sportief evenement. Daar wil je bij zijn.
Een belofte om te koesteren
We koesteren onze mensen en onze opdrachtgevers. Dat merk je al meteen aan onze unieke Bender Belofte van Aandacht en Groei. Een harde toezegging dat we er alles aan doen om de professionals van Bender te laten floreren. Als werkgever ambiëren we minimaal vijf jaar een rol van betekenis te spelen in hun werkzame leven. Zo zijn onze opdrachtgevers verzekerd van de gewenste professionaliteit en continuïteit.
Professionals die energie geven
Mensen van Bender – inmiddels meer dan duizend – weten van aanpakken. Hun werk geeft hen energie. Zoals zij dat ook aan anderen geven. Of het nu gaat om onze professionals met jarenlange ervaring of onze aanstormende talenten. Ook dat draagt bij aan de continuïteit van de dienstverlening van onze opdrachtgevers. Zo kijken we verder dan naar de opdracht alleen. Met aandacht voor elkaar. Met oog voor groei waar maar mogelijk.

Onze opdrachtgevers

Inzet van goed opgeleide professionals

Al meer dan vijftien jaar detacheert en leidt Bender professionals op. Onze mensen weten van aanpakken en hoezeer hun werk ertoe doet. Of het nu gaat om onze professionals met jarenlange ervaring of onze starters op de arbeidsmarkt. Met aandacht, kennis en kunde lossen we de vraagstukken op en zijn we in staat om verder te kijken dan de opdracht alleen.

Onze domeinen:

De Bender Academie

Dé praktijkexpert voor jou en je team

Typisch Bender is ook dat we ons eigen trainingsinstituut in huis hebben. Wij zijn CRKBO-, CEDEO- en NEN 9001:2015 gecertificeerd en worden erkend door kwaliteitsregisters zoals SKJ, V&VN, UWV en KBvG.

Met onze Bender Academie trainen we professionals en kunnen zij zich verder ontwikkelen. Zowel voor onze eigen mensen als voor externe partijen. Van klassikaal tot e-learning en maatwerk op locatie. We begeleiden professionals in iedere stap. Of het nou een logische vervolgstap is of een compleet nieuw avontuur.

Onze kantoren

Bender Amsterdam

Jacob Bontiusplaats 9 (unit 311)
1018 LL Amsterdam
020 578 73 00

Bender Deventer

Keulenstraat 10D
7418 ET Deventer
0570 677 174


Bender Utrecht
Orteliuslaan 879
3528 BE Utrecht
030 767 00 15
Contactgegevens
Wat wil je nog meer weten?

Bender om al je vragen te beantwoorden


Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of chat met ons, we horen graag van je.