Je bent nooit uitgeleerd!

Bender voor het verhaal van SaraSara stond op het punt om in het vliegtuig te stappen voor haar vakantie… En toen belde recruiter Nomi!
“Haha, ja dat klopt! Ik had een paar dagen daarvoor gesolliciteerd bij Bender. Ik was net afgestudeerd als pedagogisch medewerker bij het ROC en na de zomer startte ik met mijn nieuwe studie, hbo HR. Ik was op zoek naar een flexibele baan waar ik echt iets kon doen met mijn diploma én waar ik tijd overhoud voor mijn studie. En daar was Bender!”

En daar waren wij! Kende je Bender al?
“Nee, maar ik was wel al bekend met detacheren. Gedurende mijn stages van mijn mbo opleiding heb ik met verschillende collega’s samengewerkt die gedetacheerd waren. Zo wist ik ook wat ik kon verwachten toen Nomi mij belde. Ik had mijn cv online geplaatst op werkzoeken.nl en zo zijn we in contact gekomen.”

Zo snel kan het gaan. Je bent een paar maanden geleden bij ons gestart, hoe gaat het nu?
“Ik heb met Nomi een heel prettig eerste gesprek gehad, ze had veel dingen onthouden van ons belletje op het vliegveld. Dat gaf me vertrouwen en daardoor durfde ik al snel ‘ja’ te zeggen tegen Bender. Ik ben nu bezig met mijn eerste opdracht bij Junis, hier werk ik op een verticale groep. Dat is een stuk uitdagender dan ik tot nu toe heb meegemaakt. Dit vraag veel meer time management en pedagogische kennis van mij omdat je met verschillende leeftijden te maken hebt.”

Dat lijkt me uitdagend, al die kleintjes in een andere ontwikkelfase.
“Dat is het ook zeker, en dat maakt mijn werk ook interessant en leuk. Het belangrijkste is dat kindjes zich veilig voelen bij mij. Wanneer ze zich veilig voelen dan ontwikkelen ze zich ook. Ik zie ze letterlijk opgroeien en dat motiveert mij enorm. Het voordeel van detacheren is dat je voor langere tijd betrokken bent bij de groei van de kinderen, wat belangrijk is voor de hechting en ontwikkeling én dat ik verschillende pedagogische visies ervaar. Dat wilde ik ook graag, je bent nooit uitgeleerd!”

Een motto waar we bij Bender in geloven! Hoe bevalt de ondersteuning die je van ons krijgt?
“Goed! Ik heb gedurende de opdracht veel contact met Kirstin, mijn regiomanager. Ik heb natuurlijk ook een manager op mijn opdracht, maar Kirstin is ook écht mijn manager.”

Veel aandacht, dat past bij onze Bender belofte, van aandacht en groei. Fijn dat je dit zo ervaart. Heb jij ook een belofte die past bij jouw werk?
“Ik denk dat ik de belofte van aandacht overneem, ik vind hem heel mooi klinken. ‘What goes around, comes around’. Door het geven van de juiste aandacht durven de kindjes contact te zoeken.”

Dankjewel Sara en bedankt dat je voor de toekomstige generatie zorgt!
Wij wensen je veel plezier bij deze en alle nieuwe opdrachten en het afronden van je hbo studie.

Zie jij een flexibele baan in de kinderopvang ook zitten, net zoals Sara? Kijk hier voor meer vacatures bij jou in de buurt.
Contactgegevens
Bender voor jou

Wil je meer weten over wat Bender voor jou kan betekenen? En jij voor Bender? Of heb je andere vragen? Bel, mail of app. We horen graag van je.