Actualiteiten schuldhulpverlening

1 dag Maatwerk
Actualiteiten schuldhulpverlening
1 dag
Actualiteiten schuldhulpverlening Deze training is enkel voor jouw team op maat samen te stellen en als incompany aan te vragen

Er zijn weinig vakgebieden in de sociale sector die zo veranderlijk zijn als de schuldhulpverlening. Dat maakt het vak niet alleen interessant, maar ook dat het noodzakelijk is om je kennis up-to-date te houden. Wat is er dan gemakkelijker dan alle actualiteiten op een blaadje gepresenteerd te krijgen!? Door onze toelichting worden alle actualiteiten begrijpelijk en direct toepasbaar in de praktijk.

Voor wie is deze cursus?

Je bent werkzaam als schuldhulpverlener of je hebt er in je werk regelmatig mee te maken en wilt de kennis die je bezit up-to date houden.

Wat is het lesprogramma?

Het programma is afhankelijk van de actualiteiten die er zijn rondom de schuldhulpverlening. Terugkerende onderdelen hierin zijn: wijzigingen in de beslagvrije voet; wijzigingen in het vrij te laten bedrag; recente jurisprudentie; recente cijfers.

Wat is het resultaat?

Na deze cursus ben je weer volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de schuldhulpverlening en kun je de veranderingen toepassen in de praktijk