Verdieping VTLB

1 dag Maatwerk
Verdieping VTLB
1 dag
Verdieping VTLB Deze training is enkel voor jouw team op maat samen te stellen en als incompany aan te vragen

Het vrij te laten bedrag (VTLB) is een belangrijk onderdeel in de schuldhulpverlening. Als schuldhulpverlener krijg je bijna dagelijks te maken met de berekeningen hiervoor. Deze training biedt alle recente informatie over de berekening van het vrij te laten bedrag. Ook loonstroken lezen is van belang voor het juist maken van een berekening. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de correcties, want weet jij welke mogelijkheden er allemaal zijn in het vrij te laten bedrag?

Voor wie is deze cursus?

De training is bestemd voor professionals die in hun werk de berekening van het vrij te laten bedrag maken.

Wat is het lesprogramma?

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod: loonstroken lezen; de laatste wijzigingen in de beslagvrije voet; de laatste wijzigingen in het vrij te laten bedrag; de correcties in het vrij te laten bedrag; oefenen aan de hand van casuïstiek uit de praktijk. Het is ook mogelijk om eigen casuïstiek in te brengen voorafgaand aan en tijdens de training.

Wat is het resultaat?

Na de training heb je kennis over de onderwerpen van het programma en kan je deze toepassen in de praktijk. Je kan hiermee naast de basis van het VTLB, de berekening op maat maken naar de situatie van de klant.

Wat past het beste bij jouw team?

Deel je trainingsdoelstelling

Bij Bender begrijpen we dat teamontwikkeling essentieel is. Daarom hebben we de juiste expertise in huis om je te helpen bij het identificeren van de behoeften van jouw afdeling en het ontwerpen van een programma dat aansluit bij de bedrijfsdoelen. Na het bespreken van de trainingssbehoefte, stellen wij met een gespecialiseerd team een compleet en concreet plan van aanpak op.

Daarom Bender

De voordelen van onze Academie

  • Al ruim 20 jaar zijn wij dé praktijkexpert voor jou en je team.
  • Onze toptrainers komen rechtstreeks uit het vakgebied.
  • Jaarlijks leiden wij zo'n 5.000 professionals op.
  • Wij zijn CRKBO-, CEDEO- en NEN 9001:2015 gecertificeerd.
  • Wij worden erkend door kwaliteitsregisters zoals SKJ, V&VN, UWV en KBvG.
  • Onze trainingen zijn vrij van btw.
  • Je krijgt gratis toegang tot de expertdesk.
  • Deelnemers waarderen ons met een 8,6.