Academie Groeigids 2024-2025

30 mei 2024 Leestijd: minuten

Ontdek de Bender Academie voor jouw persoonlijke en professionele groei in het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg! Je kunt trainingen volgen voor elke carrièrefase. Het aanbod loopt uiteen van beroepsopleidingen voor (her)starters tot actualiteiten- en verdiepende trainingen voor ervaren professionals. 

Investeer in jouw groei

Kies voor de Bender Academie en verken een wereld van mogelijkheden om te leren en te groeien. Of je nu een individu bent, een team vertegenwoordigt of een gehele afdeling wilt versterken. Wij gaan verder dan alleen individuele trainingen. In samenspraak ontwikkelen we trainingen om complete afdelingen een boost te geven.

Ontdek onze populaire en nieuwe trainingen

Met ruim 20 jaar ervaring vind je bij ons een uitgebreid aanbod van ruim 100 trainingen. Enkele populaire en nieuwe trainingen:

Trainingen op maat en incompany


De groei van jouw team is echt een speerpunt van Bender. Elke organisatie heeft unieke behoeften, daarom passen wij al onze trainingen aan op jouw specifieke opleidingsvraag. Bovendien bieden we de mogelijkheid een volledig op maat gemaakt programma samen te stellen uit verschillende onderwerpen. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.