Bender wint aanbesteding bij gemeente Amersfoort

17 januari 2024 Leestijd: minuten
Steeds meer gemeenten kozen in 2023 voor een langdurig partnerschap met Bender. Men kiest voor leveringszekerheid, vakkundigheid, aandacht, ontzorging en maatwerk. Dat maakt een organisatie wendbaar in een dynamisch werkveld als het sociaal domein. Het is daarom fantastisch dat gemeente Amersfoort de aanbesteding voor Flexkrachten WIZ aan Bender heeft gegund.

Gunning van de aanbesteding Flexkrachten WIZ bij gemeente Amersfoort

De succesvolle afronding van de aanbesteding markeert een prachtige voortzetting van de samenwerking tussen Bender en de gemeente Amersfoort gedurende de afgelopen vier jaar. Arie Hovestad, regiomanager bij Bender, zegt: "Er komt steeds meer op de gemeente af, de problematiek wordt complexer en de vereiste kennis en kunde steeds groter. Samen met mijn Bender-collega's zorg ik ervoor dat we op het juiste moment de juiste professionals kunnen inzetten bij gemeente Amersfoort."

Bender is trots op deze mooie opdrachtgever. Het biedt de professionals van Bender de kans op interessante opdrachten binnen een unieke organisatie. Het versterkt de positie van Bender als een betrouwbare en deskundige partner in het sociaal domein.

Werken voor Bender


Als je geïnteresseerd bent om bij Bender te werken, maar nog geen ervaring hebt binnen het gemeentelijk sociaal domein, bieden wij diverse traineeships aan om jouw vaardigheden en kennis te ontwikkelen.