Gemeente Den Haag gunt Bender de aanbesteding

3 oktober 2023 Leestijd: minuten

Bender is trots met deze aanbesteding van gemeente Den Haag voor de inhuur van specialisten schuldhulpverlening

Schulden kunnen een vicieuze cirkel voor inwoners veroorzaken waarin problemen zich opstapelen. Bij multiproblematiek kunnen deze problemen elkaar versterken, waardoor het lastig wordt om vooruitgang te boeken. Door schulden op te lossen, wordt er financiële stabiliteit gecreëerd. Dit is essentieel voor het aanpakken van andere problemen. Gemeente Den Haag zet hierop vol op in.

Vanaf 1 oktober 2023 zorgt onze regiomanager Jomi Sahertian ervoor dat Den Haag hierbij kan rekenen op de inzet van de Bender-professionals schuldhulpverlening en specialisten kinderopvangtoeslag-affaire. "Ik werk al meer dan 10 jaar met gemeente Den Haag samen. Het is een bijzondere opdrachtgever met vele uitdagingen. De professionals van Bender komen daar helemaal tot hun recht." Aldus Jomi.

Werken voor Bender

Bender is trots dat zij deze mooie opdrachtgever voor de komende jaren aan zich heeft weten te binden. Dit biedt de professionals van Bender de kans op interessante opdrachten binnen een dynamische organisatie. Het winnen van deze aanbesteding versterkt de positie van Bender als een betrouwbare en deskundige partner in het sociaal domein. Als je geïnteresseerd bent om bij Bender te werken in het sociaal domein, maar nog niet over ervaring beschikt, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Bender biedt diverse traineeships aan om vaardigheden en kennis te ontwikkelen om je entree te maken in de gemeentelijke arbeidsmarkt. Kijk hier voor meer informatie over onze traineeships.

Over Bender

Bender slaat de brug tussen het publieke domein en nog onontdekt talent, maar ook talent met al wat ervaring. Wat we doen? Het vinden en binden van dit talent voor een duurzame toekomst in het sociaal en ruimtelijk domein, de zorg, kinderopvang en bedrijfsvoering. En niet alleen talent dat al werkzaam is binnen het publieke domein, maar juist ook talent dat z’n entree wil maken op de publieke arbeidsmarkt.