Gemeente Meierijstad kiest voor Bender

5 april 2023 Leestijd: minuten
Gemeente Meierijstad kiest voor Bender voor de inhuur van professionals in het sociaal domein. De gemeente Meierijstad is een Nederlandse Gemeente die per 1 januari 2017 is ontstaan uit de fusie van drie Oost Brabantse gemeenten in de regio Meierij: Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel.

Bender ondersteunt met professionals in het sociaal domein

De gemeente kent als organisatiefilosofie dat het investeert in de kracht van de samenleving en oog heeft voor de menselijke maat. Belangrijke pijlers hierin vormen de dienstverlening op het gebied van werk, inkomen en zorg.

Samenwerking Bender

Om kwaliteit en continuïteit van deze dienstverlening te garanderen, bestaat er behoefte aan de inhuur van goed opgeleide professionals. In dit kader heeft Gemeente Meierijstad en Werkatelier Toegang ervoor gekozen, na een openbaar aanbestedingstraject, de samenwerking met Bender te vervolgen. Bender zal de gemeente en De Toegang ondersteunen met de inzet van professionals op het gebied van werk, inkomen, schuldhulpverlening, maatschappelijke ondersteuning en jeugd.

Verantwoordelijk regiomanager Astrid Nieboer: ‘we kijken er naar uit om, na vier jaar samenwerking, de gemeente ook de komende jaren weer bij te staan bij de vele maatschappelijke uitdagingen waarmee zij geconfronteerd wordt’. Als geen ander weet Bender gemeenten te ondersteunen bij de uitdagingen zoals Participatiewet in Balans en de Wet aanpak meervoudige problematiek (Wams).

Bender met aandacht!

Bent u benieuwd hoe Bender uw gemeente kan ondersteunen? Of ben jij als professional benieuwd wat Bender als opleider én werkgever voor jou kan betekenen? Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten binnen het sociaal domein?