Gemeente Veendam en Pekela kiezen voor Bender

Bender heeft de raamovereenkomst gegunt gekregen

Publicatiedatum: 12 juli 2023 I Leestijd: minuten
Bender heeft de “Raamovereenkomst voor inhuur extern personeel vanaf schaal 9” van de gemeenten Veendam en Pekela gegund gekregen. De aanbesteding is succesvol afgerond en markeert een prachtige start van een nauwe samenwerking tussen Bender en de gemeenten Veendam en Pekela.

Gemeenten staan voor grote uitdagingen en dit vraagt om steeds beter maatwerk, snelle en hoogwaardige dienstverlening en vakdeskundigheid. Met deze nieuwe raamovereenkomst gaan Bender en de gemeenten Veendam en Pekela gezamenlijk de uitdagingen aan. Melanie Duim, regiomanager bij Bender, merkt op: “Er komt steeds meer op de gemeente af, de problematiek wordt complexer en de vereiste kennis en kunde steeds groter. Samen met mijn Bender-collega’s zorg ik ervoor dat we op het juiste moment de juiste professionals kunnen inzetten bij gemeenten Veendam en Pekela.”

Betrouwbare en deskundige partner


Bender is er trots op dat deze mooie opdrachtgevers voor een lange termijn aan Bender verbonden zijn. Dit biedt de professionals van Bender de kans op interessante opdrachten binnen een dynamische organisatie. Het winnen van deze aanbesteding versterkt de positie van Bender als een betrouwbare en deskundige partner in het publiek domein.

Bender met alle aandacht voor jou


Ben jij als professional benieuwd wat Bender als opleider én werkgever voor jou kan betekenen? Wil jij ingezet worden op dynamische en uitdagende projecten binnen het sociaal domein? Bekijk direct ons vacatureaanbod.