Webinar: Verscherpte controle Belastingdienst op schijnzelfstandigheid

29 mei 2024 Leestijd: minuten
Vanaf 1 januari 2025 gaat de Belastingdienst handhaven op schijnzelfstandigheid. Het opheffen van het handhavingsmoratorium kan tot grote arbeidsrechtelijke en fiscale gevolgen leiden bij de inzet van schijnzelfstandigen. In Nederland zijn ongeveer 1,2 miljoen zzp'ers werkzaam, waarvan 200.000 in de zorg. Het is een complexe uitdaging om per 1 januari a.s. de zaken op orde te hebben. Het is primair de zorgorganisatie die door de Belastingdienst wordt aangesproken en niet de zzp’er.

Schrijf je in voor deze gratis webinar!

Op donderdag 27 juni geeft Bender samen met Hanze Advocaat een gratis webinar waarin we de plannen van de Belastingdienst bespreken. Aan tafel hebben we Vincent Schouten, lid Raad van Bestuur BrabantZorg, arbeidsrechtadvocaat Frans Landstra van Hanze Advocaat en fiscalist Antoine Roes van Publiq Belastingadviseurs. Iedereen vertelt vanuit de eigen expertise wat exact de problemen zijn en hoe je je als zorgorganisatie het beste kunt voorbereiden richting 1 januari.

Wil je alvast wat meer lezen over dit onderwerp? Lees dan dit artikel over de plannen van de Belastingdienst om vanaf 1 januari 2025 te gaan handhaven op schijnzelfstandigheid in de zorg.

Voor wie

Je bent werkzaam in de zorg als bestuurder, manager bedrijfsvoering of HR. Ben je HR Business Partner in de zorg of verantwoordelijk voor de inzet van PNIL, dan is dit ook een interessant webinar voor je.

Wanneer

Dit webinar wordt gegeven in samenwerking met Hanze Advocaat op donderdag 27 juni 2024 van 16.00 tot 17.00 uur.

Geen kosten

Deelname aan dit webinar is gratis! Geef je daarom snel op.

Aanmelden webinar